Python ja tekoäly – koodauksen perusteet

Python ja tekoäly -koulutuksessa opit Python-ohjelmointikielen perusteet, saat kattavan kuvan sen tuomista mahdollisuuksista, käyttökohteista sekä hyödyistä. Opit myös ymmärtämään miten Pythonia sovelletaan koneoppimisessa, johon tekoäly perustuu. Koulutuksen tarjoamien perusteiden päälle on jatkossa helppoa opetella lisää ohjelmointi- tai tekoälytaitoja. Koulutus on suunniteltu osallistujille, joilla ei ole aiempaa ohjelmointiosaamista.

Illalla

2 750,00 € (+alv)

Ohjelma sopii kenelle tahansa, joka haluaa oppia ohjelmoinnin perusteet. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aiempaa ohjelmointikokemusta.

Python-ohjelmointikieli on erittäin monikäyttöinen ja yleinen ohjelmointikieli, jota sovelletaan mm. koneoppimisessa, johon tekoäly perustuu. Koneoppimisessa luodaan ja arvioidaan ennusteita regression ja datan klusteroinnin avulla. Python ja tekoäly – koodauksen perusteet -koulutus perehdyttää sinut edellä mainittuihin menetelmiin.

Ohjelmoinnin osaaminen on yhä tärkeämpää useissa tehtävissä. Vaikka sinun ei tarvitsisi työssäsi osata itse ohjelmoida, voi ohjelmoinnin ymmärtäminen hyödyttää sinua monella tavalla. Pystyt mm. tekemään työsi tehokkaammin ja kommunikoimaan toisten kanssa paremmin.

Python ja tekoäly – koodauksen perusteet -ohjelmassa opit Python-ohjelmointikielen perusteet ja saat kattavan kuvan sen tuomista mahdollisuuksista, käyttökohteista sekä hyödyistä. Koulutuksen jälkeen pääset kerryttämään ymmärrystä siitä, miten Pythonia sovelletaan koneoppimisessa ja sinun on jatkossa helppoa rakentaa lisää ohjelmointi- tai tekoälytaitoja.

Ohjelmointia opetetaan selvällä suomen kielellä, pala kerrallaan ja kädestä pitäen. Koulutuskerroilla opetellaan jokainen uusi konsepti ensin Aalto-yliopiston kokeneen asiantuntijan johdolla, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan sitä kädestä pitäen pienryhmissä opetusassistentin johdolla ja tuella. Opetuskertojen välillä voit kerrata ja syventää oppimaasi omaan tahtiin tehtävien harjoitusten kautta. Opetusassistentit tukevat ja auttavat tehtävien tekemisessä myös opetuskertojen välillä.

Lähiopetus tapahtuu Aalto PRO:n tiloissa Helsingissä.