Introduction to Digital Transformation Technologies -verkkokurssi kattaa tekoälyn, lohkoketjun, ohjelmistorobotiikan ja VR/AR:n, Aalto-yliopiston kouluttajien ja alan asiantuntijoiden esittelemänä. Kurssi sopii henkilöille, jotka haluavat ymmärtää, mitä nämä tekniikat ovat, eivätkä omaa aikaisempaa tietoa aiheesta. Kurssi sisältää videoita, harjoituksia, pohdintatehtäviä ja lopputestin. Kurssin jälkeen sinulla on laajempi näkemys esitetyistä teemoista.

Milloin vain

200,00 € (+alv)

Verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ymmärtää esitetyt teknologiat työhön liittyvistä tarpeista tai henkilökohtaisesta kiinnostuksesta. Se ei vaadi aikaisempaa tietoa alalta ja tutkii teknologioita helposti ymmärrettävällä tavalla.

Uusia teknologioita otetaan käyttöön ja kehitetään nopeammin kuin koskaan ennen. Ymmärtäminen, mitä jotkut näistä teknologioista ovat, on välttämätöntä muodostettaessa kuvaa siitä, miten ne voivat hyödyttää organisaatiotasi ja auttaa ymmärtämään teknologiaa eri työkalujen takana.

Erilaisia ​​digitaalisia ratkaisuja ja työkaluja kehitetään nopeasti, ja voi olla haastavaa pysyä mukana. Vaikka monet eivät ehkä tarvitse syvää ymmärrystä tekoälystä, lohkoketjusta, ohjelmistorobotiikasta tai VR/AR:sta, on hyvä olla perustiedot siitä, mitä he ovat pysyäkseen mukana ja voidakseen keskustella tulevaisuuden mahdollisuuksista. Monet ratkaisut on nykyään rakennettu näiden tekniikoiden päälle, ja niiden ymmärtämiseksi on oltava taustatiedot perusteista. Introduction to Digital Transformation Technologies -verkkokurssi tarjoaa mahdollisuuden ymmärtää erilaisia teknologioita, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta osallistuaksesi.

Kurssilta saat laajan käsityksen siitä, mitä tekoäly, lohkoketju, ohjelmistorobotiikka sekä virtuaali- ja lisätodellisuus ovat. Aiheita läpikäyvät alan asiantuntijat, jotka antavat kattavan kuvan eri teknologioista sekä akateemisesta että teollisuuden näkökulmasta. Kurssi antaa yleiskuvan esitetyistä teknologioista selkeällä tavalla.

Verkkokurssi sopii henkilöille, jotka haluavat tietää enemmän aiheesta, mutta myös työtiimeille tai osastoille, joilla on tarve lisätä ymmärrystä teknologioista laajemmin. Kurssi on jaettu viiteen moduuliin; neljä moduulia kullekin teknologialle ja yksi moduuli, jossa alan ammattilaiset esittävät käytännön esimerkkejä. Kurssi sisältää myös lopputentin, jossa voit testata uutta osaamistasi.

Kurssin kesto on noin 3-4 viikkoa, kun noudatetaan suositeltua 4-5 tunnin viikoittaista aikataulua.

Verkkokurssin kieli on englanti.

Python ja tekoäly – koodauksen perusteet