Diploma in Digital Security

Tämä digitaaliseen turvallisuuteen keskittyvä koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa organisaatiosi kyvykkyyttä toimia osana kyberympäristöä ja bisnesekosysteemiä. Ohjelmaan sisältyy viiden opintojakson lisäksi projektityö, ennakkovalmistautumista opintojaksoille, ryhmätöitä ja omakustanteinen opintomatka.
Image for course subject

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Päivällä

Paikka:

Helsinki

Aihealue:

Turvallisuus

Opintojen muoto:

Lähiopetus

Palveluntarjoaja:

Aalto PRO

Taso:

Keskitaso

Hinta:

8 900,00 € (+alv)

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma on tarkoitettu turvallisuusjohtajille ja -päälliköille (CSO), tietoturvallisuusjohtajille ja -päälliköille (CISO), digitaalisen liiketoiminnan johtajille (CDO) ja muille digitaalisesta liiketoiminnasta vastaaville henkilöille.

Kurssin kuvaus

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella monipuolisesti digitaalisen toimintaympäristön turvallisuutta. Turvallisuustyön tehtäväkenttä muuttuu digitaalisen murroksen ja johtamista koskevien kasvavien tarpeiden myötä. Ajan tasalla oleva ja tulevaisuudessakin kestävä osaaminen auttaa pärjäämään monimuotoisessa ja vaikeasti ennakoitavassa turvallisuuden toimintaympäristössä.

Ohjelman suoritettuasi sinulla on laaja-alainen yleisnäkemys digitalisaatioon liittyvästä turvallisuudesta ja riskienhallinnasta. Koulutusohjelmassa saat ajantasaiset tiedot ja työkalut digitalisoituvan liiketoiminnan turvallisuuden johtamiseen. Diploma in Digital Security -koulutus antaa sinulle ja yrityksellesi kyvykkyyttä toimia kyberympäristössä ja auttaa sinua tunnistamaan ja varautumaan uusiin uhkiin sekä erityisesti niiden uusiin mahdollisuuksiin ja hyödyntämiseen.

Ohjelma koostuu viidestä kahden päivän mittaisesta jaksosta, niihin kuuluvista ennakkotehtävistä, ryhmissä tehtävistä harjoituksista ja itsenäisestä projektityöskentelystä.

Saat myös mahdollisuuden osallistua ohjelman omakustanteiselle opintomatkalle. Tämä omakustanteinen opintomatka Viroon sisältää mm. tutustumisen NATO Cooperative Cyber Defence Centeriin.

Koulutuksessa käsiteltäviä aihealueita ovat digitaalinen ympäristö ja turvallisuus, digitaalisen turvallisuuden hallinta, turvallisuusviestintä ja digitaalinen tulevaisuus.

Lähiopetus tapahtuu Aalto PRO:n tiloissa Helsingissä.

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vaativia kursseja

Image for course subject

Turvallisuusjohdon koulutusohjelma - TJK

Turvallisuus

Paikka:
Helsinki
Taso:
Edistynyt