Design Thinking for Business Innovation online

Design Thinking for Business Innovation Online -valmennuksessa syvennyt innovatiivisella tavalla Design Thinking -menetelmiin ja -käsitteisiin. Saat valmennuksesta taitoja, joita pystyt hyödyntämään innovaatiotyössä ja luomaan arvoa organisaatiollesi ja asiakkaillesi. Ohjelma koostuu itsenäisestä opiskelusta sekä yhden viikon kaikille yhteisestä intensiivisestä verkko-opintoviikosta, johon sisältyy asiantuntijoiden vetämiä luentoja ja oman organisaatiosi haasteen parissa työskentelyä.

Palvelumuotoilu ja muotoiluajattelu

Valmennusohjelma on suunniteltu yritysten johtohenkilöille ja asiantuntijoille, jotka vastaavat strategioista, innovaatioista, markkinoinnista tai myynnistä ja jotka haluavat integroida muotoiluajattelua päivittäisiin liiketoimintoihin.

Menestyvää ja asiakkaalle arvoa tuottavaa liiketoimintaa voidaan kehittää tehokkaasti muotoilun menetelmien avulla. Muotoilun menetelmien, muotoiluajattelun, avulla ymmärrät paremmin asiakkaitasi ja heidän tarpeitaan sekä pystyt kehittämään omia liiketoiminnan prosessejasi asiakaslähtöisemmiksi ja kustannustehokkaammiksi. Valmennusohjelma kokoaa yhteen eri puolilta maailmaa johtajia ja kehitystyöstä vastaavia avainhenkilöitä, jotka haluavat integroida muotoiluajattelun käytäntöjä liiketoimintaprosesseihin ja -rakenteisiin, ja näin luoda arvoa tuottavaa liiketoimintaa.

Valmennuksessa syvennyt muotoilun menetelmiin Aalto-yliopiston ja Esade Business Schoolin professoreiden johdolla. Opintoviikko pitää sisällään luentoja, ryhmäkeskusteluja, ryhmävalmennusta sekä huippuasiantuntijoiden pitämiä Design Thinking Talks -puheenvuoroja. Tämän lisäksi ratkot ohjelman aikana organisaatiosi aitoa kehittämishaastetta muotoiluajattelun avulla, ja saat näin käytännönläheiset opit heti käyttöön omassa työssäsi.

Ohjelmassa käsitellään muotoiluajattelun metodologiaa eri teemojen ja näkökulmien avulla. Opit käytännön tekemisen kautta, kun valmistelet kehityshaastettasi, keräät asiakastietoa, luot konsepteja ja ideoit luovia ratkaisuja sekä keräät palautetta prototyyppien tehokasta kehittämistä varten. Opit ymmärtämään liiketoimintamallien suunnittelun tärkeyden ja miten ketteriä menetelmiä hyödynnetään käytännössä tuotekehityksessä. Ohjelman jälkeen pystyt johtamaan muutosta ja toteuttamaan kehitysprojekteja muotoiluajattelun avulla organisaatiossasi.

Ohjelma järjestetään intensiivisenä viikon opintojaksona kokonaan verkossa. Tämän lisäksi osallistujat suorittavat ennen ohjelman aloitusta itsenäisesti yhden verkkokurssin, tutustuvat lukupakettiin sekä valmistelevat projektiehdotuksensa oman organisaationsa kehityshaasteesta, jota osallistuja edistää valmennuksen aikana. Itsenäiselle työlle on varattu kaksi viikkoa ennen ohjelman alkua.

Ohjelma järjestetään täysin verkossa vuorovaikutteisessa ympäristössä, joka mahdollistaa syvälliset oivallukset asiakkuuksista, prototyypeistä, testauksesta ja luovista ratkaisuista.

Valmennusohjelma toteutetaan englanninkielisenä.

Palvelumuotoilu