Työn tulevaisuus

Olemme keskellä neljättä teollista vallankumousta, joka alkoi jo kauan ennen koronapandemiaa. Tulevaisuuden työn ymmärtäminen voi tuntua haastavalta jatkuvan tietotulvan keskellä. Tämä kurssi tarjoaa näkemyksen siitä, kuinka teknologinen kehitys meneillään olevan neljännen teollisen vallankumouksen aikana muuttaa työskentelytapaamme ja sitä, miten nämä muutokset vaikuttavat eri tasoilla. Tämä itseohjautuva verkkokurssi on avoin kaikille ja kurssimateriaali on jaettu viiteen (5) lukuun.
Image for course subject

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Omassa tahdissa

Paikka:

Online

Aihealue:

Vastuullisuus

Opintojen muoto:

Online

Palveluntarjoaja:

Aalto-yliopisto

Taso:

Alkeistaso

Opintopisteet:

2 Aalto-yliopiston opintopisteet (ECTS)

Hinta:

90,00 €

Kurssin kuvaus

Tämä kurssi tarjoaa näkemyksen siitä, kuinka teknologinen kehitys meneillään olevan neljännen teollisen vallankumouksen aikana muuttaa työskentelytapaamme ja sitä, miten nämä muutokset vaikuttavat eri tasoilla. Tämä itseohjautuva verkkokurssi on avoin kaikille ja kurssimateriaali on jaettu viiteen (5) lukuun.

Mitä tulet oppimaan

  • Ymmärrät muutoksen pääelementit suhteessa toimihenkilöiden palkkatyöhön yksilön, organisaation ja yhteiskunnan tasoilla.
  • Ymmärrät, miten työ eriytyy vähitellen ajasta, paikasta ja työsuhteesta, sekä opit analysoimaan järjestelmällisesti näiden muutosten vaikutuksia yksilötasolla.
  • Ymmärrät, kuinka megatrendit, kuten digitalisaatio tai ekologinen ja sosiaalinen kestävyys, muuttavat nykyajan organisaatioiden toimintaa.
  • Ymmärrät, miten organisaatiosuuntaukset ja -kulttuurit ovat kehittyneet vuosien varrella, ja miten nykyaikaiset organisaatiot omaksuvat ja integroivat useita organisaatiokulttuureiden paradigmoja
  • Ymmärrät vertikaalisia, hajautettuja ja hybridejä organisaatiorakenteita, niiden vahvuuksia, ja miten ne liittyvät organisaatiokulttuuriin ja johtajuuteen. Keskustelemme myös siitä, miksi nykyaikaiset organisaatiot siirtyvät enemmän kohti hajautettuja ja hybridirakenteita.
  • Ymmärrät johtajuuden peruskäsitteet, miltä nykyaikainen johtajuus näyttää ja miten se on linjassa organisaatiokulttuurin ja suunnittelun kanssa.

 

Ilmoittautuminen

Rekisteröidy nyt kurssin ilmaiseen versioon. Aalto-opiskelijat ilmoittautuvat Sisun kautta. Lisätietoja kursseille ilmoittautumisesta Sisun kautta löytyy Aalto-yliopiston Sisu-oppaasta.

Voit joko käydä kurssin ilmaiseksi tai ostaa sertifikaatin joko kurssin aikana tai sen jälkeen. Kurssin ilmaisversiossa joihinkin pakollisiin materiaaleihin saattaa olla rajoitettu pääsy. Kun olet maksanut sertifikaattimaksun, pääset käsiksi kaikkiin kurssimateriaaleihin. Sertifikaatin hinta on 90 € (sis. alv 24 %). Ostettuasi kurssitodistuksen saat myös 2 opintopistettä Aalto-yliopistosta kurssin suoritettasi. Voit jakaa kurssitodistuksesi LinkedIn-profiilisi Sertifikaatit-osiossa, ansioluetteloissa tai muissa asiakirjoissa.

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Keskitason kursseja

Image for course subject

Managing Circular Economy

Vastuullisuus

Paikka:
Espoo
Taso:
Keskitaso

Vaativia kursseja

Image for course subject

Vastuullisuus ja liiketoiminta

Vastuullisuus

Paikka:
Helsinki
Online
Taso:
Edistynyt
Image for course subject

Sustainability in Business

Vastuullisuus

Paikka:
Espoo
Taso:
Edistynyt