Self-Leadership

Self-leadership on käytännönläheinen itsensä johtamisen kesäkurssi, joka tarjoaa raamit henkilökohtaiseen kasvuun tarjoamalla työkaluja ajanhallintaan ja hyvinvoinnin kehittämiseen, sekä siihen, miten työskennellä fiksummin, ei ankarammin.
Image for course subject

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Päivällä

Paikka:

Espoo

Aihealue:

Yrittäjyys

Opintojen muoto:

Lähiopetus

Palveluntarjoaja:

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Taso:

Alkeistaso

Opintopisteet:

2 Aalto-yliopiston opintopisteet (ECTS)

Hinta:

500€ incl. VAT 24%

Hakuaika:

1.2.2023 – 31.5.2023

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Sinulla tulee olla suoritettuna lukio- tai ammattikoulututkinto tai vastaava kurssin alkaessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä tutkinto-opiskelija yliopistossa voidaksesi osallistua kursseillemme. Lisäksi kesäkurssien opiskelijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

Kurssin kuvaus

Kamppailetko turhautumisen kanssa tai koetko olevasi jumissa? Se voi johtua monesta syystä: kalenterisi on kukkuroillaan, juokset paikasta toiseen tai tiedät tarvitsevasi muutoksen elämääsi. Et vain tiedä, mistä aloittaa tai sinulta puuttuu rohkeus tehdä tarvitsemasi muutos. Samalla tuntuu, että elämä ajaa ohitsesi. Haluatko saada käyttöösi käytännön työkaluja, ymmärtää turhautumisesi syitä ja oppia keinot päästä eroon siitä? Self-leadership -kurssi antaa sinulle keinot tähän kaikkeen.

Jokaisen ihminen ja hänen tarinansa on ainutlaatuinen. Mikä sopii yhdelle ei aina sovi toiselle. Siksi tällä kurssilla käsitellään kokoelma työkaluja yhden yleisen konseptin sijaan. Siten jokainen opiskelija löytää jotain omiin olosuhteitaan ja tarpeitaan palvelevaa. 

Kandidaattitason Self-Leadership -kurssi on hyvin käytännönläheinen. Opiskelijat saavat keskustella kurssin aiheista ja tehdä niihin liittyviä harjoitteita. Kurssin keskiössä on, että jokainen opiskelija saa itselleen toimivan työkalupakin itsensä kehittämiseen liittyviä harjoitteita, joita he voivat hyödyntää vielä pitkään kurssin päättymisen jälkeenkin, 

Kurssi käsittelee elämän haasteita ja kuinka ratkaista ne: oman tilan arviointi, ajattelutavan joustavuus ja miksi tarvitsemme sitä, tavoitteenasetanta, ajanhallinta, itsemyötätunto, resilienssi, motivaation säilyttäminen, empaattinen johtajuus ja rutiininen muodostaminen pienin askelin.

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perustason kursseja

Image for course subject

Leading transformation

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Starting Up

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Entrepreneurship and Innovation Management

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso

Strategisen tason kursseja

Image for course subject

GlobalScaleX

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Muu paikka
Helsinki
Taso:
Strateginen