Python ja tekoäly – koodauksen perusteet

Koulutuksessa opit suositun Python-ohjelmointikielen käyttöä, joka on yleinen myös koneoppimisessa. Opit ohjelmointia kädestä pitäen kouluttajien ja assistenttien tuella. Tämän päälle on jatkossa helppoa opetella lisää ohjelmointi- tai tekoälytaitoja. Pythonista on hyötyä myös muiden ohjelmointikielten ymmärtämisen. Koulutuksessa opit myös tekoälyn perusteet ja miten ohjelmointia sovelletaan koneoppimisessa. Koulutus on suunniteltu osallistujille, joilla ei ole aiempaa ohjelmointiosaamista.

2 750,00 € (+alv)

Ohjelma sopii kenelle tahansa, joka haluaa oppia ohjelmoinnin perusteet. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aiempaa ohjelmointikokemusta.

Ohjelmoinnin osaaminen tai vähintään sen ymmärtäminen on tarpeellista yhä useammassa työtehtävässä, johon ei perinteisesti ole vaadittu sen osaamista. Jo ohjelmoinnin perusteilla pystyt tekemään työsi tehokkaammin, muun muassa analysoimaan ketterämmin isoja tietomääriä tai automatisoimaan analyysien tai raporttien työvaiheita.  Vaikka sinun ei täytyisi itse koodata tehtävässäsi, ohjelmoinnin periaatteiden ymmärtäminen hyödyttää sinua monella tavalla, esimerkiksi kommunikoimaan tehokkaammin toisten kanssa.

Python ja tekoäly -koulutus koostuu kuudesta n. puolen päivän mittaisesta koulutussessiosta, joita ohjaa kokenut kouluttaja. Kouluttaja opettaa yhden ohjelmointikonseptin kerrallaan, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan konseptia ohjelmointitehtävien kautta pienryhmissä. Kutakin ryhmää vetää oma opetusassistentti, joka aina tarvittaessa kertaa opittua ja auttaa sinua, jos jäät tehtävissä jumiin. Session jälkeen pääset kertaamaan ja vahvistamaan oppimaasi online-harjoitteiden kautta, joita voit tehdä omaan tahtiin sinulle sopivaan aikaan. Opetusassistentit tarjoavat sinulle halutessasi online-tukea asioiden kertaamiseen ja tehtävien tekemiseen.

Kurssin lopulla sinulla on halutessasi mahdollisuus osoittaa osaamisesi tekemällä pienimuotoinen harjoitustyö, jossa kouluttajat ja assistentit neuvovat sinua. Harjoitustyön aihe on vapaavalintainen ja sen voi tehdä yhdessä toisten osallistujien kanssa. Aiheeksi voit valita myös omalle organisaatiolle tärkeän aiheen. Aiempien osallistujan tekemät harjoitustyöt ovat antaneet monelle työnantajalle tärkeän alkusysäyksen ja ponnistuslaudan tärkeille kehityshankkeille.

FITech 101: Jatkuvan oppimisen taidot

Business Models with Intelligent Platforms

Diploma in Artificial Intelligence

Liiketoimintajohto – data, analytiikka ja tekoäly