Misinformaation ja maineriskit - johda ja vaikuta verkossa

Vaikuttaminen verkossa on lisääntynyt ja yksikään organisaatio ei voi jättää tätä huomioimatta. Kuka tai mikä tahansa voi olla seuraava informaatiovaikuttamisen kohde. Organisaatioilla tämä voi näkyä haittana maineessa ja tuloksessa. Tämä ohjelma tukee organisaatioiden valmistautumista nykyajan nopeatempoisseen viestinnälliseen ympäristöön.
Image for course subject

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Päivällä

Paikka:

Helsinki

Aihealue:

Viestintä

Opintojen muoto:

Lähiopetus

Palveluntarjoaja:

Aalto EE

Taso:

Edistynyt

Hinta:

3 990,00 € (+alv)

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma on tarkoitettu organiaatioiden viestintäjohdolle ja -asiantuntijoille, yhteiskuntasuhteista vastaaville, turvallisuusjohdolle ja laaja-alaisesti johtotehtävissä toimiville.

Kurssin kuvaus

Misinformaatio ja maineriskit – johda ja vaikuta verkossa -ohjelma on suunniteltu organisaatioiden viestintäjohdolle ja -tiimeille ja tukee erinomaisesti myös muiden organisaatioiden johdossa tai yhteiskuntasuhteissa toimivien työtä nykyajan nopeatempoisessa viestinnällisessä ympäristössä. Vaikuttaminen verkossa on lisääntynyt ja yksikään organisaatio ei voi jättää tätä huomioimatta. Kuka tai mikä tahansa voi olla seuraava informaatiovaikuttamisen kohde. Vaikutusta tällä on niin organisaation maineeseen kuin tulokseen, samoin kuin organisaatioissa työskenteleviin ihmisiin. Kyse on siis merkittävästä viestinnän ja johtamisen aiheesta ja viimeistään nyt jokaisen organisaation kannattaa tähän tarttua.

Mitä ovat organisaatioiden strategiset vaihtoehdot ja toimintakyvykkyyden kulmakivet informaatiovaikuttamisessa? Mitä ovat informaatiovaikuttamisen liiketoimintavaikutukset ja miten niihin varautua? Mikä on yhteiskunnallinen ympäristö näinä päivinä ja miten se näkyy organisaatioihin kohdistuvana vaikuttamisena? Miten eri kohderyhmät eri kanavoissa toimivat ja miten eri kanavissa organisaatioiden kannattaa vastata? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin tämä valmennus etsii vastauksia ja valmennuksen jälkeen osallistujilla on näkemys oman organisaation seuraavista askelista toimintasuunnitelman rakentamiseksi.

Ohjelma on yhdistelmä mielenkiintoisia alustuksia, interaktiivisia keskusteluja ja käytännön tekemistä. Se koostuu kolmesta interaktiivisesta valmennuspäivästä, joissa perehdytään organisaatioiden toimintaympäristöön, yhteiskunnallisen viestintäkentän muutokseen, organisaatioiden strategisiin vaihtoehtoihin ja toimintakyvykkyyden varmistamiseen sekä vaikuttamiseen hybridissä mediatilassa. Ohjelmaan osallistumalla osallistuja vahvistaa omaa ymmärrystään digitaalisen riskiyhteiskunnan rakenteista ja toiminnasta, saa keinoja organisaatioiden maineriskien tunnistamiseen, parantaa valmiutta toimia riskitilanteissa ja toimintaympäristön muutoksessa, osoittaa johtajuutta omassa toimintaympäristössään ja pääsee verkostoitumaan eri organisaatioissa toimivien kollegojen kesken.

Lähiopetus tapahtuu Aalto EE:n tiloissa Helsingissä.

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perustason kursseja

Image for course subject

Essentials of Emotional Intelligence

Viestintä

Paikka:
Online
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Työelämän vuorovaikutusosaaminen

Viestintä

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Vaikuttaminen ja argumentointi

Viestintä

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Esiintymistaito D

Viestintä

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Intercultural Communication L

Viestintä

Paikka:
Online
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Teamwork and Leadership in the 21st Century

Viestintä

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso