Leading transformation

Leading Transformation yhdistää henkilökohtaisen kasvun ja yhteisösi palvelemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä kurssilla opit navigoimaan epävarmoissa tilanteissa, vaikuttamaan muihin, kehittämään luovan ajattelun taitojasi ja luomaan arvoa.
Image for course subject

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Päivällä

Paikka:

Espoo

Aihealue:

Yrittäjyys

Opintojen muoto:

Lähiopetus

Palveluntarjoaja:

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Taso:

Alkeistaso

Opintopisteet:

2 Aalto-yliopiston opintopisteet (ECTS)

Hinta:

500€ incl. VAT 24%

Hakuaika:

1.2.2023 – 31.5.2023

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Sinulla tulee olla suoritettuna lukio- tai ammattikoulututkinto tai vastaava kurssin alkaessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä tutkinto-opiskelija yliopistossa voidaksesi osallistua kursseillemme. Lisäksi kesäkurssien opiskelijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

Kurssin kuvaus

Vuosikausien ajan ihmiset ovat käyneet läpi tärkeitä prosesseja joissa he kasvavat uudenlaiseksi ihmiseksi ja oppivat lisää itsestään. Näitä tapahtumia kutsutaan aikuistumisriiteiksi. Modernissa maailmassa uudenlaiseen rooliin astuminen voi vaatia samankaltaista muutosta, joka on kuin hyppy tuntemattomaan. On sitten mielessäsi uusi työ, ura yrittäjänä tai ylennys, kutsumme sinut matkalle itseesi kanssamme.

Tällä kahden viikon kesäkurssilla käyt läpi useita käytännöllisiä harjoituksia, jotka kannustavat sinua katsomaan itseäsi ja ympäröivää maailmaa uudella tavalla. Kurssi tuo sinut kiinni todelliseen maailmaan ja virittää sinut ymmärtämään ihmisten tarpeita ei-strukturoidussa ympäristössä. Samalla sinulla on mahdollisuus vuorovaikuttaa maailman kanssa uudessa roolissasi. Opit ymmärtämään itseäsi paremmin, navigoimaan epävarmoissa tilanteissa, vaikuttamaan muihin, kehittämään luovan ajattelun taitojasi ja luomaan arvoa

Kurssin sessiot pidetään eri paikoissa pääkaupunkiseudulla.

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perustason kursseja

Image for course subject

Self-Leadership

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Starting Up

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Entrepreneurship and Innovation Management

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso

Strategisen tason kursseja

Image for course subject

GlobalScaleX

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Muu paikka
Helsinki
Taso:
Strateginen