GlobalScaleX

Ohjelma kattaa liiketoiminnan skaalaamista tavoittelevien kasvuyritysten kannalta merkitykselliset aiheet. Saat arvokasta tukea päätöksentekoon ja resurssien kohdentamiseen kasvun maksimoimiseksi. Ohjelma koostuu viidestä kahden päivän moduulista, jotka keskittyvät yrityksen prosessien ja valmiuksien kehittämiseen, sekä neljästä yrityskohtaisesta mentorointisessiosta ja Investor Speed Dating -tapahtumasta.
Image for course subject

Ajankohta:

Kesä 2022

Opetusajankohdat:

Päivällä
Omassa tahdissa

Paikka:

Online
Muu paikka
Helsinki

Aihealue:

Yrittäjyys

Opintojen muoto:

Lähiopetus
Online

Palveluntarjoaja:

Aalto ENT

Taso:

Strateginen

Hinta:

30 000,00 € (+alv)

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma on suunnattu nopean kasvun yrityksille, joilla on globaalia potentiaalia ja skaalautuva liiketoimintamalli. Ohjelma on tarkoitettu yritysten ydintiimille (2-3 henkilöä), joka vastaa yrityksen johtamisesta ja kehittämisestä.

Kurssin kuvaus

Pohjoismaat ovat rakentaneet toimivan ekosysteemin aloitteleville yrittäjille; eri tilanteisiin on saatavilla paljon apua. Tämä on johtanut ennätyksellisen suureen määrään kasvuyrityksiä, mutta tutkimusten mukaan vain 0,4 % startup-yrityksistä onnistuu kasvamaan scaleup-yritykseksi.

Pohjoismaiden kaksi johtavaa kauppakorkeakoulua ovat yhdistäneet voimansa auttaakseen yrityksiä kasvamaan ja skaalaamaan liiketoimintaansa. Aalto University Developing Entrepreneurshipilla ja BI Norwegian Business Schoolilla on pitkä historia globaalien tutkimuspohjaisten ja korkealaatuisten yrittäjyyskoulutusten tarjoamisesta sekä johtamisen ja strategian kehittämisestä innovatiivisilla, ketterillä ja käytännöllisillä menetelmillä.

GlobalScaleX-ohjelma on pohjoismaisen yhteistyön tuotos, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja vertaisoppimiseen. Ohjelma tarjoaa oppeja ja työkaluja, jotka ovat suoraan hyödynnettävissä yrityksesi kehittämiseen ja kasvuhaasteiden selättämiseen. Ohjelma kattaa kriittisimmät aihealueet, joihin scaleup-yritysten on keskityttävä saavuttaakseen täyden potentiaalinsa ja menestyäkseen kansainvälisesti. 

Ohjelman aikana opit tunnistamaan ja reflektoimaan omaa johtamistyyliäsi, tehostat organisaatiosi ja tiimiesi suorituskyvyn johtamista sekä saat inspiraatiota ja työkaluja innovatiivisiin ja ketteriin työskentelytapoihin. Osallistumalla tiimisi säästävät kuukausien tai jopa vuosien työn saamalla arvokasta tukea päätöksentekoon ja tunnistamalla, mihin resurssit kohdennetaan kasvun maksimoimiseksi. Ohjelma auttaa kirkastamaan yrityksesi liiketoimintastrategiaa ja optimoimaan prosesseja. Sinulla on mahdollisuus löytää oikeat kontaktit ja verkostot liiketoiminnan skaalaamiseksi seuraavalle tasolle.

Ohjelma koostuu viidestä kattavasta kaksipäiväisestä moduulista, yrityskohtaisista mentorointitilaisuuksista ja Nordea Investor Speed ​​Dating -tapahtumasta. Mentorointiprosessissa keskitytään tarkemmin kunkin yrityksen tärkeimpiin kipupisteisiin. Moduulien aikana selvitetään yritysten nykytilanne ja asetetaan tulevaisuuden tavoitteet sekä tarjotaan työkaluja prosessien kehittämiseen strategian, myynnin, markkinoinnin, johtamisen ja taloudenhoidon näkökulmasta. Ohjelma on erinomainen  mahdollisuus luoda verkostoja eri ekosysteemeihin, tavata sijoittajia ja potentiaalisia uusia asiakkaita.

Ohjelman ensimmäinen jakso toteutetaan verkossa, toinen ja kolmas jakso järjestetään Oslossa, Norjassa, neljäs jakso Aalto ENT:n toimitiloissa Helsingissä ja viides jakso Isossa-Britanniassa. 

On a personal level, you will benefit from understanding and reflecting on your personal leadership capabilities, improving your own, organizational, and team performance, and getting inspiration and tools for innovative and agile ways of working. At the organizational level, your team will save months or even years of work by getting valuable support for decision-making and identifying where to target resources to maximize growth. The program helps you to clarify your company's business strategy and optimize processes. You will find the right contacts and networks to scale your business to the next level.

The program consists of five comprehensive 2-day modules, company-specific mentoring sessions, and Nordea Investor Speed Dating Event. The mentoring process will focus more closely on the most crucial pain points for your company. During the modules, you will find out your company's current situation, set future targets, and run a GAP analysis to identify where to target resources to maximize growth. The program offers tools for example for strategy development, sales and marketing, leadership, and financial management. The program is an excellent opportunity to network with different ecosystems, meet investors and potential new customers.

The first module of the program will be delivered online, the second and third modules are held in Oslo, Norway, the fourth module at Aalto ENT's premises in Helsinki, Finland, and the fifth module will take place in the United Kingdom. 

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perustason kursseja

Image for course subject

Entrepreneurship and Innovation Management

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Taso:
Perustaso
Image for course subject

Starting Up

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Taso:
Perustaso