GlobalScaleX

Ohjelma kattaa liiketoiminnan skaalaamista tavoittelevien kasvuyritysten kannalta merkitykselliset aiheet. Saat arvokasta tukea päätöksentekoon ja resurssien kohdentamiseen kasvun maksimoimiseksi. Ohjelma koostuu viidestä kahden päivän moduulista, jotka keskittyvät yrityksen prosessien ja valmiuksien kehittämiseen, sekä neljästä yrityskohtaisesta mentorointisessiosta ja Investor Speed Dating -tapahtumasta.
Image for course subject

Ajankohta:

Kesä 2022

Opetusajankohdat:

Päivällä
Omassa tahdissa

Paikka:

Online
Muu paikka
Helsinki

Aihealue:

Yrittäjyys

Opintojen muoto:

Lähiopetus
Online

Palveluntarjoaja:

Aalto ENT

Taso:

Strateginen

Hinta:

30 000,00 € (+alv)

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma on suunnattu nopean kasvun yrityksille, joilla on globaalia potentiaalia ja skaalautuva liiketoimintamalli. Ohjelma on tarkoitettu yritysten ydintiimille (2-3 henkilöä), joka vastaa yrityksen johtamisesta ja kehittämisestä.

Kurssin kuvaus

Pohjoismaat ovat rakentaneet toimivan ekosysteemin aloitteleville yrittäjille; eri tilanteisiin on saatavilla paljon apua. Tämä on johtanut ennätyksellisen suureen määrään kasvuyrityksiä, mutta tutkimusten mukaan vain 0,4 % startup-yrityksistä onnistuu kasvamaan scaleup-yritykseksi.

Pohjoismaiden kaksi johtavaa kauppakorkeakoulua ovat yhdistäneet voimansa auttaakseen yrityksiä kasvamaan ja skaalaamaan liiketoimintaansa. Aalto University Developing Entrepreneurshipilla ja BI Norwegian Business Schoolilla on pitkä historia globaalien tutkimuspohjaisten ja korkealaatuisten yrittäjyyskoulutusten tarjoamisesta sekä johtamisen ja strategian kehittämisestä innovatiivisilla, ketterillä ja käytännöllisillä menetelmillä.

GlobalScaleX-ohjelma on pohjoismaisen yhteistyön tuotos, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja vertaisoppimiseen. Ohjelma tarjoaa oppeja ja työkaluja, jotka ovat suoraan hyödynnettävissä yrityksesi kehittämiseen ja kasvuhaasteiden selättämiseen. Ohjelma kattaa kriittisimmät aihealueet, joihin scaleup-yritysten on keskityttävä saavuttaakseen täyden potentiaalinsa ja menestyäkseen kansainvälisesti. 

Ohjelman aikana opit tunnistamaan ja reflektoimaan omaa johtamistyyliäsi, tehostat organisaatiosi ja tiimiesi suorituskyvyn johtamista sekä saat inspiraatiota ja työkaluja innovatiivisiin ja ketteriin työskentelytapoihin. Osallistumalla tiimisi säästävät kuukausien tai jopa vuosien työn saamalla arvokasta tukea päätöksentekoon ja tunnistamalla, mihin resurssit kohdennetaan kasvun maksimoimiseksi. Ohjelma auttaa kirkastamaan yrityksesi liiketoimintastrategiaa ja optimoimaan prosesseja. Sinulla on mahdollisuus löytää oikeat kontaktit ja verkostot liiketoiminnan skaalaamiseksi seuraavalle tasolle.

Ohjelma koostuu viidestä kattavasta kaksipäiväisestä moduulista, yrityskohtaisista mentorointitilaisuuksista ja Nordea Investor Speed ​​Dating -tapahtumasta. Mentorointiprosessissa keskitytään tarkemmin kunkin yrityksen tärkeimpiin kipupisteisiin. Moduulien aikana selvitetään yritysten nykytilanne ja asetetaan tulevaisuuden tavoitteet sekä tarjotaan työkaluja prosessien kehittämiseen strategian, myynnin, markkinoinnin, johtamisen ja taloudenhoidon näkökulmasta. Ohjelma on erinomainen mahdollisuus luoda verkostoja eri ekosysteemeihin, tavata sijoittajia ja potentiaalisia uusia asiakkaita.

Ohjelman ensimmäinen jakso toteutetaan verkossa, toinen ja kolmas jakso järjestetään Oslossa, Norjassa, neljäs jakso Aalto ENT:n toimitiloissa Helsingissä ja viides jakso Isossa-Britanniassa. 

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perustason kursseja

Image for course subject

Leading transformation

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Self-Leadership

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Starting Up

Yrittäjyys

Paikka:
Online
Taso:
Alkeistaso
Image for course subject

Entrepreneurship and Innovation Management

Yrittäjyys

Paikka:
Espoo
Taso:
Alkeistaso