EIT Additive Manufacturing

EIT:n, Aalto University Executive Educationin ja Deskartes Oy:n yhteistyössä järjestämä koulutus kasvattaa ymmärrystäsi 3D-tulostuksesta ja sen tärkeistä teemoista sekä auttaa oivaltamaan, mitä hyötyjä AM:n soveltaminen voisi tuoda omaan työhösi ja yrityksesi arkeen, liiketoiminnan tueksi.

15.9.2022 klo 14-17

Aalto ACCESS

250,00 € (+alv)

Ohjelma sopii sisältönsä puolesta valmistavan teollisuuden suunnittelijoille, suunnittelupäälliköille ja tuotekehityksessä esihenkilöinä toimiville, joita kiinnostaa tarkempi ymmärrys siitä, miten omaa ja yrityksen työtä voi kehittää AM:ää soveltamalla.

AM eli 3D-tulostaminen on nopeasti kasvava ja ajankohtainen teknologia, joka pitää sisällään monia etuja, kuten ketterän prototyyppiosien mallintamisen ja tuottamisen vähin kustannuksin. EIT Additive Manufacturing -koulutuksessa saat tutkimukseen pohjautuvaa ymmärrystä siitä, miten AM voisi sopia yrityksesi toimintaan, millaisia asioita tulee ottaa huomioon teknologian käyttöönotossa sekä yleiskuvan AM:ssä käytettävien tekniikkojen ja materiaalien ominaisuuksista.

Kokonaisuuteen sisältyvät kahden tunnin verkko-opinnot ja kolmen tunnin verkossa suorana järjestettävä työpaja, jota fasilitoivat alan kokeneet asiantuntijat Roy Björkstrand ja Ismo Mäkelä. Osallistuminen tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

• Eri 3D-tulostusteknologioiden mahdollisuudet
  • Materiaalien ominaisuudet
  • Suunnittelu
  • Jälkikäsittely
  • Ohjelmistot
  • Hintataso

Koulutus järjestetään suomeksi ja siihen liittyvät verkko-opinnot ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen päättyy: 7.9.2022

Design a Meaningful Career