Diploma in Digital Security

Kyberturvallisuus-koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa organisaatiosi toiminta- ja sietokykyä osana turvallisuusympäristöä ja liiketoimintaverkostoa sekä niihin liittyviä riskejä. Ohjelmaan sisältyy kuuden opintojakson lisäksi henkilökohtaisen päätöksenteko- ja suorituskyvyn tarkasteluprosessi tukemaan vaativaa työtä.
Image for course subject

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Päivällä

Paikka:

Helsinki

Aihealue:

Turvallisuus

Opintojen muoto:

Lähiopetus

Palveluntarjoaja:

Aalto PRO

Taso:

Keskitaso

Hinta:

8 900,00 € (+alv)

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma on tarkoitettu turvallisuusjohtajille ja -päälliköille (CSO), tietoturvallisuusjohtajille ja -päälliköille (CISO), digitaalisen liiketoiminnan johtajille (CDO) ja muille digitaalisesta liiketoiminnasta vastaaville henkilöille sekä liiketoimintajohdolle.

Kurssin kuvaus

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella monipuolisesti kybertoimintaympäristön piirteitä ja modernia turvallisuusympäristöä. Turvallisuustyön tehtäväkenttä muuttuu digitaalisen murroksen, kyberturvallisuuden keskeisyyden ja johtamista koskevien kasvavien tarpeiden myötä. Ajan tasalla oleva ja tulevaisuudessakin kestävä osaaminen auttaa pärjäämään monimuotoisessa ja vaikeasti ennakoitavassa turvallisuuden toimintaympäristössä.

Ohjelman suoritettuasi sinulla on kyku tunnistaa yrityksesi ja toimitusketjun kyberturvallisuusympäristöön liittyviä riskejä ja hallita niitä tarkoituksenmukaisesti. Lisäksi sinulla on keinoja tukea liiketoimintaa digitalisaatioon ja teknologioiden sekä tietoturvallisuuteen liittyvissä riskeissä..Sinulla on vahvistuneet taidot kehittää ja johtaa kyberturvallisuutta myös erityistilanteissa ja siten vahvistaa organisaatiosi sietokykyä ja jatkuvuutta. Kykenet arviomaan ja kehittämään kyberturvallisuutta myös keskeisissä yhteistyösuhteissa.

Ohjelma koostuu kuudesta pääsääntöisesti kahden päivän koulutusjaksosta, niihin kuuluvista ennakkotehtävistä, ryhmissä tehtävistä harjoituksista. Lisäksi ohjelman läpi osallistujat tarkastelevat oman yrityksen kyberturvallisuuscasea.

Koulutuksessa käsiteltäviä aihealueita ovat kyberturvallisuuden maisema, haavoittuvuudet, riskit ja hallintakeinot, keskinäisriippuvuudet kyberturvallisuudessa, kriisiviestintä ja mainekriisit, kyberhäiriön ja -kriisin hallinta sekä kyberturvallisuuden tulevaisuus. 

Ohjelma toteutetaan englannin kielellä.

Lähiopetus tapahtuu Aalto PRO:n tiloissa Helsingissä.

  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vaativia kursseja

Image for course subject

Information Security Management

Turvallisuus

Paikka:
Espoo
Taso:
Edistynyt
Image for course subject

Turvallisuusjohdon koulutusohjelma - TJK

Turvallisuus

Paikka:
Helsinki
Taso:
Edistynyt