Elämänlaajuinen oppiminen

Opitaan teknologiaa! tarjoaa teknologiakasvatuksen opintoja

Opitaan teknologiaa! on Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston laaja-alainen ja monitieteinen teknologiakasvatuksen jatkuvan oppimisen koulutuskokonaisuus. Haku syksyn kursseille on nyt auki avoimen yliopiston kautta.
Nuoret henkilöt tutkivat pöydällä olevia esineitä ja yksi lennättää pienoishelikopterilelua.

Koulutuskokonaisuus on suunnattu kaikille teknologian opettamisesta ja oppimisesta kiinnostuneille: sekä täydennyskoulutusta etsiville opettajille että kurssivalintoja pohtiville opiskelijoille.

Kokonaisuus koostuu kolmesta kurssista, joilla otetaan haltuun teknologiakasvatuksen perusteet ja tutustutaan sen innovatiivisiin toteutuksiin kaikilla koulutusasteilla. Opettajina toimivat Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston teknologiakasvatuksen professorit Maria Clavert ja Kaiju Kangas. Avoimen yliopiston kautta osallistuville yhden kurssin hinta on 75 euroa. Suosittelemme käymään kurssit järjestyksessä. Voit suorittaa kokonaisuuden kokonaan tai valita siitä vain itseäsi kiinnostavat kurssit.

Teknologiakasvatuksen opinnot 2022-23

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on auki. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta löytyy OpiT!-ohjelman verkkosivuilta.

Tutustu teknologiakasvatukseen avoimella verkkokurssilla

Onko teknologiakasvatus uusi asia? OpiT!-ohjelman tarjonnasta löytyy kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi, jolla perehdytään monialaisen teknologiakasvatuksen perusteisiin sekä tutustutaan sen innovatiivisiin toteutuksiin eri koulutusasteilla. Lisäksi tutustutaan uutta luovaan ongelmanratkaisuun sekä teknologisen osaamisen kehittämiseen.

Verkkokurssi on avoin kaikille, mutta se on suunnattu erityisesti esi- ja perusopetuksen sekä lukion opettajille, opettajaopiskelijoille ja teknologiaopiskelijoille. Kurssin voi suorittaa suomeksi tai ruotsiksi.

Tutustu verkkokurssiin OpenLearning-kurssialustalla.

• Julkaistu: